Heva grass tiller

WoelpotenGraslandverzorging

Onze heva grass tiller is geschikt voor zowel grasland als bouwland. Hiermee kan de bodemverdichting worden opgeheven zonder de graszode te beschadigen. Geen productie-uitval, maar direct rendement. Uw grasland is sneller te bewerken of te beweiden met als resultaat direct meer rendement.

Tags:

Beschrijving

Graslandonderhoud is inmiddels vanzelfsprekend. Een goede grasmat is de basis voor goed ruwvoer en onmisbaar voor een rendabele melkveehouderij. Verdichting van de ondergrond is een toenemend probleem. Juist op grasland wordt veel met zware machines gereden, meerdere keren per jaar. Een verdichte bodem is niet of slecht waterdoorlatend, heeft een minder actief bodemleven en is uiteindelijk dus minder productief. Natte plekken blijven onnodig lang onbereikbaar, kopakkers geven duidelijk minder opbrengst. Om de waterhuishouding en het bodemleven weer op orde te brengen, hebben wij de heva grass tiller.

Volledig geëgaliseerd oppervlak

Door het monteren van een sterrol over de gehele werkbreedte van de machine wordt het oppervlak na het woelen gesloten. Ook is het oppervlak van het gras licht belucht, wat het gras kan beïnvloeden om nieuwe zijscheuten te zetten. Een rol over de gehele breedte van de machine is ook een effectieve manier om beschadigingen aan het oppervlak door het uitrijden van mest los te maken.

Extra informatie

Merk en type

Heva Grass Tiller

Werkbreedte

300 cm

Werkdiepte

60 cm

Vrije doorlaat

82 cm

Trekker vermogen

Vanaf 125 pk

Beveiliging

Met breekbout beveiliging